Το «Σχολείο Παιχνιδιού» - Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης - παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου « Η ΛΙΜΝΗ ΤΟ ΣΚΑΣΕ » από την ομάδα «Καραμπόλα».

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 12:00

Εδώ και μέρες στα Λιανοχορταρούδια το νερό της λίμνης λιγοστεύει. Πρώτος το καταλαβαίνει ο Βάτραχος και φωνάζει τα ζώα να τους το ανακοινώσει. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκαταστήσουν το νερό της λίμνης αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Τότε παρουσιάζεται ο Γάτος και  υπόσχεται να τους βοηθήσει. Τα ζώα μην έχοντας άλλη λύση τον εμπιστεύονται. Τα πράγματα όμως πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο! Τα δέντρα ξεραίνονται, τα ζώα κοντεύουν να αφανιστούν, και το νερό χάνεται κατά ένα περίεργο τρόπο. Παράξενα πράγματα! θα καταφέρουν άραγε οι Λιανοχορταριώτες  να σώσουν τον τόπο τους;

Mία διαδραστική παράσταση με χειροποίητες κούκλες που ζωντανεύουν παραμύθια και τα συνοδεύουν ήχοι παραδοσιακών κρουστών και τραγουδιών. Η ιστορία  είναι εμπνευσμένη  από παιχνίδια και τραγούδια  που μοιραστήκαμε  με τα  παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου. Το νανούρισμα στα περσικά « όλα λόιε λόιε » μας το έμαθαν αυτά τα παιδιά και οι μαμάδες τους.

Για παιδιά  από 4 +  Διάρκεια 50’

ΚΕΙΜΕΝΟ: Φαίη Ρεϊζίδου
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΚΟΥΚΛΑΣ: Φαίη Ρεϊζίδου, Χριστίνα Στουραϊτη
ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΝ: Φαίη Ρεϊζίδου, Αγγελική Βλασσοπούλου, Χριστίνα Στουραϊτη
ΚΡΟΥΣΤΑ: Λαμπρίνα Αρβανιτίδου

Είσοδος 10€

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: «Σχολείο Παιχνιδιού» Λεπενιώτου 8, Ψυρρή

Τηλ.: 210 3235462 καθημερινά 10:00 π.μ.- 13:00 μ.μ. • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.